Kvalitetsfyr fra førende mærker

Mere end 30 års erfaring

2 års reklamationsret

Vi går ikke før det virker

Scotte Mini træpillefyr

Med et komplet Woody pillebrænder sæt 10kW får du en af de billigste og mest driftssikre brændere der findes på markedet i dag. Kedlen er fremstillet i Danmark og du er garanteret et gennemtestet og ensartet produkt der opfylder alle krav til optimal opvarmning af din bolig til en fornuftig økonomi.

Den populære Woody BS1016 kedel er en 4 træks kedel til pillefyr med hul i begge sider. Kedlen har automatisk rens af røgkøler via en gearmotor.

De lodrette røgslag sikrer en effektiv køling af røggasserne og den store akseskuffe på hele 20 liter forlænger intervallerne for rensning. Typisk asketømning mellem 2-3 tons piller og røgrenser renses 1-2 gange årligt (eller efter behov).

Kedlen er udstyret med 100 trins modulerende styring hvilket betyder at den hele tiden arbejder på at køre med den optimale effekt således at du undgår de mange start og stop som kan give et unødvendigt højt pilleforbrug.

Leveres med version 7 styring

Pris: fra 24.900,-kr

Med valgfri silo
Uden energitilskud

Kontakt os

Har du spørgsmål eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os enten på telefon 61 10 10 27 eller skrive til os via kontaktformularen for neden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Google og Trustpilot

Åbningstider:​ Alle dage kl.08:00 - 20:00

Blærevej 107, Blære, 9600 Aars​   |   Ring til os: 61 10 10 27   |   E-mail: post@danfyret.dk