Kvalitetsfyr fra førende mærker

Mere end 30 års erfaring

2 års reklamationsret

Vi går ikke før det virker

Montering af varmepumpe – luft til vand 

En energibesparende og miljøvenlig varmeløsning

Er du ved at modernisere, renovere eller bygge et helt nyt hus, og mangler du et varmeanlæg? Så tilbyder vi hos Danfyret flere typer af luft-/vand-varmepumper og monteringer heraf. Med base i Aars har vi især hjulpet med montering af varmepumpe i Hobro, Støvring og omkringliggende byer.

Luft-/vand-varmepumper er effektive, energibesparende og støjsvage, og de giver desuden en høj varme- og varmtvandskomfort. Du får lave driftsomkostninger og fleksibel montage med de modeller, som vi tilbyder hos Danfyret. Det er dermed en miljøvenlig varmeløsning, som helt sikkert vil dække dine behov.

Du kan finde mere information om pris, fremløbstemperatur og størrelse her. Du kan også få et tilbud på service og montering af varmepumpe ved at klikke lige her.

Viessman Vitocal 222-s luft-/vand-varmepumpe

Med denne Viessman luft-/vand-varmepumpe får du et af markedets mest støjsvage og effektive varmepumper. Denne model har en stor indbygget 220 liters varmtvandsbeholder, så der er vand til hele familien. Modellen tilpasser sig desuden til husets behov via udetemperaturen, og dermed øges effektiviteten, da der vil være færre stop/start.​

  • 2,3 til 14,7 kW
  • 220 liters varmtvandsbeholder
  • Effektiv helt ned til minus 20°
  • Fremløbstemperatur: Op til 60°
  • Egnet til nybyggeri, rækkehuse og ældre ejendomme
  • Lydsvag drift = fleksibel placering

Vitocal 222-s split-luft-/vand-varmepumpen består af indedelen og udedelen. Udedelen er i et enkelt design med lydsvag drift og har en høj produktkvalitet. 

Indedelen er ligeledes lydsvag og kompakt, så man får en hurtig, fleksibel og pladsbesparende montage. Hvis du vælger denne effektive luft-/vand-varmepumpe fra Viessman, vil du også forbedre din ejendoms energimærke og få lave driftsomkostninger samt høj brugsvandskomfort.

Kontakt os og få et tilbud på montering af varmepumpe

Er du interesseret i at høre mere om vores varmepumpeservice, er du nysgerrig på vores priser, eller er du allerede klar til at bestille montering af varmepumpe? Så er du meget velkommen til at kontakte os – vi ser frem til at tilbyde alt inden for service og installation af varmepumpe!​

Kontakt os

Har du spørgsmål eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os enten på telefon 61 10 10 27 eller skrive til os via kontaktformularen for neden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Google og Trustpilot

Åbningstider:​ Alle dage kl.08:00 - 20:00

Blærevej 107, Blære, 9600 Aars​   |   Ring til os: 61 10 10 27   |   E-mail: post@danfyret.dk