Kvalitetsfyr fra førende mærker

Mere end 30 års erfaring

2 års reklamationsret

Vi går ikke før det virker

Om Danfyret​

​Hos Danfyret har vi over 30 års erfaring med at opvarme de danske hjem. Vi er altid garant for god service og en høj arbejdsmoral. Vi har en erfaring indenfor alle typer af varmeanlæg fra varmepumper til pillefyr, som vi i øvrigt er specialister i. Uanset hvor i landet I befinder jer og uanset tiden på døgnet, så kan I trygt kontakte Danfyret. Vi kører nemlig i hele landet for både private, erhverv og boligforeninger.

Vi er først færdige, når kunden er tilfreds

Hos Danfyret er den vigtigste ting, at vi forlader en glad og tilfreds kunde. Vi tror på, at man kommer længst med ærlighed og opnår de bedste resultater ved at sige tingene, som de er. På den måde har både vi og bygherrer altid det fornødne overblik over opgaven. Vi sælger nemlig ikke kun et produkt, vi sælger en servide – og der er vofres kunder glade for. Hos Danfyret ved vi, hvor vigtigt det er med en god kundekontakt, da glade kunder danner grobund for flere fremtidige kunder.

Derfor står vi altid til rådighed, så snart I har brug for os.

Den gamle skole – et ord er et ord

Vi arbejder efter mottoet: et ord er et ord og en aftale er en aftale. Troværdighed og ansvarsbevidsthed er dybt lagret i vores identitet. Det er ganske enkelt – vi holder, hvad vi lover. Nogle mener, vi er fra den gamle skole, vi mener blot, det er god skik at overholde sine aftaler. Det gælder både i forbindelse med tilbud, aftaler og deadlines. Når du har modtaget et tilbud, dukker der ikke en ekstra regning op efterfølgende. Heller ikke, hvis opgaven var mere omfattende, end først antaget. Hos Danfyret ved vi, at troværdighed og god service betaler sig på den lange bane.

Vi kan hjælpe med:

  • Pillefyr
  • Olie
  • Varmepumper – luft til vand
  • Fjernvarme
  • Varmvandbeholdere
  • Varmevekslere

Kontakt os

Har du spørgsmål eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os enten på telefon 61 10 10 27 eller skrive til os via kontaktformularen for neden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Google og Trustpilot

Åbningstider:​ Alle dage kl.08:00 - 20:00

Blærevej 107, Blære, 9600 Aars​   |   Ring til os: 61 10 10 27   |   E-mail: post@danfyret.dk