Kvalitetsfyr fra førende mærker

Mere end 30 års erfaring

2 års reklamationsret

Vi går ikke før det virker

​Vaillant luft til vand-varmepumpe: aroTHERM plus

Den ideelle løsning til din boligmodernisering

Leder du efter den helt rigtige varmepumpe til den helt rigtige pris? Så er en Vaillant luft til vand-varmepumpe – særligt modellen aroTHERM plus – en oplagt mulighed. Hos Danfyret forhandler vi dette mærke af varmepumper for kunder i Aars, Hobro, Støvring og omegn.

Når du vælger aroTHERM plus luft til vand-varmepumpen, så får du et miljøvenligt og energibesparende varmeanlæg, som passer til din boligs behov. Denne varmepumpe er perfekt, når dit hjem skal moderniseres, for her får du en klimavenlig løsning.

aroTHERM plus bruger det naturlige kølemiddel R290, som gør, at denne Vaillant luft til vand-varmepumpe har en særlig høj fremløbstemperatur på op til 75°. Dermed er denne en ideel løsning til boliger med radiatorer og gulvvarme.

  • Egnet til nybyggeri, modernisering og ældre huse
  • Fremløbstemperatur: op til 75°
  • Varmtvandstemperatur: op til 70°
  • Effektiv helt ned til -25°
  • Energimærke: op til A+++​

En komfortabel og pladsbesparende varmeløsning til dit hjem

Vaillants aroTHERM plus luft til vand-varmepumpe er en af de mest effektive og energibesparende modeller på markedet. Derudover er det en god løsning for dig, som skal modernisere dit hjem, renovere en ældre bolig eller i gang med et nybyggeri.

Det er desuden nemt at placere den der, hvor det passer jer bedst, da varmepumpen kan placeres helt op til 20 meter fra indedelen. Derudover er den næsten lydløs i drift og generer derfor ikke dig eller andre, uanset hvor den er placeret. Her får du en varmeløsning, som er komfortabel, optimal samt pladsbesparende.

Kontakt os og hør mere om vores Vaillant luft til vand-varmepumpe

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til vores Vaillant luft til vand-varmepumpe samt modellen aroTHERM plus. Du kan også henvende dig for at høre mere om vores priser og resterende ydelser, såsom montering af varmepumper. Vi glæder os til at fortælle dig mere om vores Vaillant-varmepumpe.​

Kontakt os

Har du spørgsmål eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os enten på telefon 61 10 10 27 eller skrive til os via kontaktformularen for neden.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

★ ★ ★ ★ ★

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 6 anmeldelser fra Google og Trustpilot

Åbningstider:​ Alle dage kl.08:00 - 20:00

Blærevej 107, Blære, 9600 Aars​   |   Ring til os: 61 10 10 27   |   E-mail: post@danfyret.dk